درمان بیماری ها و مشکلات کبد ❇️ چیز های که برای کبد نافع است و بیماری های کبدی را درمان می کند به شرح زیر است: ۱. آب فاتر (آبی که از بعد از جوشیدن ولرم شده باشد) کسانی که مشکلات کبدی دارند باید آب فاتر بخورند آن هم ریز …
بیشتر بخوانید »بیماری های کبدی و طحال
علل و درمان توده طحال (طحال فرعی)
توده طحال/طحال فرعی طحال فرعی یا نابهجا (طحال سرگردان) حالتى نامعمول است که در آن وجود یک پایهٔ بلند طحالى امکان این را فراهم مىآورد که طحال در اطراف شکم حرکت کند. طحال نابهجا اغلب در پائین شکم یا لگن قرار دارد، جائىکه حتى یک طحال با اندازهٔ طبیعى ممکن …
بیشتر بخوانید »علل و درمان سیروس کبدی با طب اسلامی
سیروس کبدی یا التهاب شدید کبد از نظر آسیبشناسی خصوصیات معینی دارد که با طیفی از نمودهای بالینی مشخص همراه است. پارانشیم کبد یک ضایعه مزمن غیرقابل برگشت را نشان میدهد.
بیشتر بخوانید »درمان کبد چرب
حالتی برگشتپذیر از تجمع چربی در سلولهای کبدی است که با التهاب کبد مشخص میشود.وجود چربی در کبد طبیعی است، اما اگر این میزان از چربی بیش از ۵ تا ۱۰ درصد وزن کل کبد شود، فرد به بیماری کبد چرب دچار شده است.
بیشتر بخوانید »درمان کیست کبد با طب اسلامی
کیستهای کبد معمولاً ضایعات منفرد و تککانونی هستند که هیچ علامتی ایجاد نمیکنند. گاهی اوقات کیستهای بزرگ باعث ایجاد توده یا ناراحتی در قسمت فوقانی شکم میشوند. بیماری پلیکیستیک کبد در نیمی از موارد با بیماری پلیکیستیک کلیه همراه است. در طب اسلامی برای درمان کیست کبدی باید از موارد …
بیشتر بخوانید »درمان درست کار نکردن طحال و کبد
درمان درست کار نکردن طحال و کبد علایم خوب کار نکردن کبد و طحال: ۱- خوردن غذاهای چرب و ادویه دار برای فرد بیمار قابل تحمل نیست. ۲- افزایش میزان وزن شخص. ۳- داشتن سردردهای مکرر. ۴- داشتن سوء هاضمه در شخص. ۵- بوجود آمدن یبوست مزمن. ۶- فرد دچار …
بیشتر بخوانید »درمان فردی که طحالش را برداشته
در واقع وظیفه طحال این است که پلاکتها و گلبولهایی که در خون تلف شده و مرده اند را از خون تصفیه و جدا می کند. حال اگر طحال فرد را بردارند کار تصفیه خون به عهده کبد خواهد افتاد. کسی که طحالش را برداشته اند، مشکلات جدیدی پیدا میکند و همیشه بیمار است. و تا آخر عمر باید دارو مصرف کند.
بیشتر بخوانید »درمان تنبلی کبد با طب اسلامی
آسیب پیشرفته به كبد سیروز كبدی یا تنبلی کبد می نامیم. در این حالت بافت طبیعی كبد به یك بافت جوشگاهی تبدیل میگردد.
بیشتر بخوانید »علت بیماری هپاتیت (یرقان) و درمان انواع آن
هپاتیت در واقع همان التهاب کبد است که عمدتا بوسیله عوامل ویروسی بوجود می آید. 5 ویروس اصلی برای ایجاد بیماری هپاتیت شناخته شده اند که به نامهای D, C, B, A و E معروفند. البته به دلیل شیوع بالا و احتمال مرگ بیماران، این 5 نوع بیشتر مورد توجه ما هستند.
بیشتر بخوانید »درمان ورم کبد با طب اسلامی
علایم بیماری ورم کبد ورم کبد از گرفتگی مجاری کبد، تومور، سیروس کبدی و سرطان کبد باعث تورم کبد می شود. به التهاب و ورم کبد هپاتیت نیز می گویند.علائم ابتلا به هپاتیت به این صورت که اول علائم عمومی مثل ضعف, خستگی ,بی اشتهایی ,تهوع ,استفراغ و درد مبهم …
بیشتر بخوانید »