بیماریهای کبدی و طحال

بیماریهای کبدی

کبد بزرگترین عضو داخلی بدن به شمار می رود، همچنین این عضو به ذخیره انرژی و حذف سموم در بدن کمک میکند .کبد همچنین نقش مهمی در فرآیند گوارش و دستگاه هاضمه و متابولیسم مواد غذایی به عهده دارد، و کمک می کند که ریزمغذی های حیاتی به اشکال و انواع قابل استفاده برای بدن تبدیل شوند و بیش از 500 عمل مختلف را انجام می دهد.

طحال

طحال در زیر دنده ها و سمت چپ بدن واقع شده است . طحال از یک طرف به کلیه و از طرف دیگر به معده راه دارد .طحال جزئی از دستگاه لنفاوی بدن محسوب می شود . طحال وظایف عمده ای در بدن دارد، از جمله تصفیه خون. در نتیجه یکی از عضو های بسیار مهم بدن بحساب می آید.

وظایف طحال بطور خلاصه :
1-طحال حاوی سلول های سفیدخونی به نام ماکروفاژ است. ماکروفاژها در از بین بردن باکتری های مضر کمک کننده هستند.

2- گلبول های سفید خونی به نام لنفوسیت را تولید و ذخیره می کند .لنفوسیت ها با تولید آنتی بادی باعث از بین رفتن میکروب ها می شوند.

3- گلبول های قرمز خونی پیر و فرسوده و یا آسیب دیده را جمع آوری کرده و از بین می برد.

4- خون را تصفیه می کند. و با تصفیه خون به بدن کمک می کند تا بهتر با عفونت ها مبارزه کند.

علل و درمان سیروس کبدی با طب اسلامی

علل و درمان سیروس کبدی با طب اسلامی

سیروس کبدی یا التهاب شدید کبد از نظر آسیب‌شناسی خصوصیات معینی دارد که با طیفی از نمودهای بالینی مشخص همراه است. پارانشیم کبد یک ضایعه مزمن غیرقابل برگشت را نشان می‌دهد.

ادامه مطلب

درمان کبد چرب در طب اسلامی

درمان کبد چرب

حالتی برگشت‌پذیر از تجمع چربی در سلول‌های کبدی است که با التهاب کبد مشخص می‌شود.وجود چربی در کبد طبیعی است، اما اگر این میزان از چربی بیش از ۵ تا ۱۰ درصد وزن کل کبد شود، فرد به بیماری کبد چرب دچار شده است.

ادامه مطلب

برداشتن طحال و درمان آن

درمان فردی که طحالش را برداشته

در واقع وظیفه طحال این است که پلاکتها و گلبولهایی که در خون تلف شده و مرده اند را از خون تصفیه و جدا می کند. حال اگر طحال فرد را بردارند کار تصفیه خون به عهده کبد خواهد افتاد. کسی که طحالش را برداشته اند، مشکلات جدیدی پیدا میکند و همیشه بیمار است. و تا آخر عمر باید دارو مصرف کند.

ادامه مطلب

درمان ورم کبد/هپاتیت

علت بیماری هپاتیت (یرقان) و درمان انواع آن

هپاتیت در واقع همان التهاب کبد است که عمدتا بوسیله عوامل ویروسی بوجود می آید. ۵ ویروس اصلی برای ایجاد بیماری هپاتیت شناخته شده اند که به نامهای D, C, B, A و E معروفند. البته به دلیل شیوع بالا و احتمال مرگ بیماران، این ۵ نوع بیشتر مورد توجه ما هستند.

ادامه مطلب