انواع تنگی مجرای ادرار مجرای ادرار به لوله ای است که ادرار را از مثانه به بیرون از بدن هدایت میکند. غالبا مجرای ادرار به اندازه کافی باز می باشد و جریان ادرار به آسانی از آن عبور می کند. زمانی که مجرای ادرار باریک شود می تواند بر جریان …
بیشتر بخوانید »بیماریهای کلیه و مثانه و بیضه های مردان
تدابیری برای تقویت کلیه و بازسازی افراد دیالیزی
کلیه ها وظایف مهمی را بر عهده دارند و اگر سلامت آنها را حفظ نکنید، احتمال ابتلا به بیماری های خطرناکی مانند نارسایی کلیوی و سرطان کلیه افزایش می یابد. تصفیه خون و دفع مواد زائد از طریق تولید ادرار وظیفه اصلی کلیه ها محسوب می شود، اما فعالیت آنها …
بیشتر بخوانید »مراقبت و درمان درد کلیه با طب اسلامی
مراقبت از کلیه چیزهایی که در طب اسلامی کلیه را گرم می کند : – گردو ( خوردن گردو در فصل سرد سفارش شده است ) – هویج ( زردک ) – سنجد -ترکیب گردو و زنیان( هر شب ، چند قاشق غذا خوری ) – مرکب ۴ ( حب …
بیشتر بخوانید »درمان بیماری کیست مثانه در طب اسلامی
کیست مثانه چیست؟ کیستها کیسه ای از بافت اشباع شده با هوا، چرک یا سایر مایعات هستند. شاید در هر جایی از بدن به صورت داخلی یا خارجی پیدا گردند. کیست مثانه، معمولاً در دیواره مثانه ایجاد می شوند. این نوع کیست ها در اشخاصی که سیستم ادراری آنها به …
بیشتر بخوانید »درمان کیست بیضه مردان با طب اسلامی
درمان کیست بیضه مردان با طب اسلامی اسپرماتوسل یا کیست اپیدیدیم یا کیست بیضه یک کیست یا توده غیرطبیعی می باشد که در اپیدیدیم بوجود می آید. اپیدیدیم لوله مارپیچی کوچکی که در بالای بیضه قرار گرفته است و وظیفه انتقال اسپرم را بر عهده دارد. این کیست در یک …
بیشتر بخوانید »درمان آب آوردن بیضه ها یا هیدروسل در طب اسلامی
درمان آب آوردن بیضه ها یا هیدروسل در طب اسلامی آب آوردن بیضه ها یا هیدروسل بمعنی تجمع بیش از حد طبیعی ترشحات آبکی در فضای محدود اطراف بیضه است. که در ظاهر بصورت بزرگ شدن بیضه مشاهده می شود. این بیماری به شکل بزرگ شدن یک یا هردو بیضه …
بیشتر بخوانید »درمان عفونت مجرای ادراری
عفونت دستگاه ادراری نوعی عفونت باکتریایی می باشد که در بخشی از دستگاه ادراری به وجود می آید. هنگامی که عفونت دستگاه ادراری تحتانی را مبتلا میکند آن را عفونت مثانه می نامند و هنگامی که دستگاه ادراری فوقانی را تحت تاثیر قرار دهد، به آن عفونت کلیه می گویند. …
بیشتر بخوانید »درمان انواع شب ادراری در طب اسلامی
کودکان در سنی که هم سن و سالان فرد میتوانند خود را کنترل کنند، شخص به طور غیرارادی و ناخواسته در هنگام خواب ادرار می کند. اکثرا دختران تا ۶ سالگی و پسران تا ۷ سالگی از این حالت بیرون می آیند. معمولا تا سن ۱۰ سالگی نزدیک به ۹۵٪ …
بیشتر بخوانید »درمان پروستات در طب اسلامی
پروستات یا پروفسرته عضوی از دستگاه تناسلی مردان می باشدکه در ابتدای مجرای ادراری در لگن خاصره وجود دارد. پروستات غدهای سفت است که به شکل هرم می باشد و قسمتی از آن بافت غددی و قسمتی دیگر دارای بافت عضلانی_همبندی است و مجرای ادرار پروستاتی را احاطه میکند. این غده …
بیشتر بخوانید »درمان عفونت مثانه
علل عفونت مثانه عفونت مثانه به وسیله ویروسها، باکتریها، قارچها و یا انگلها بوجود می آید. زمانی که فرد از سوند استفاده کند، ممکن است دچار عفونت ادراری یا مثانه بشود.این بیماری در زنان بسیار شایع تر می باشد. زیرا مدخل پیشابراخه با مخرج در زنان فاصله کمی دارد و عفونت …
بیشتر بخوانید »